Project Description

Trenger du hjelp til ditt prosjekt?

FÅ GRATIS BEFARING

Sentralt i Vika

Bygget er oppført i 1968, og er meget sentralt beliggende i Vika med adkomst både fra Dronning Mauds gate, Munkedamsveien og Ruseløkkveien, og er på totalt ca. 12.000 m2.

Eiendommen skal, i likhet med Dronning Mauds gate 11, gå gjennom en total rehabilitering. Arbeidene startet i 2017. Eiendommen vil stå ferdig i løpet av Q3 2019, og vil ved ferdigstillelse rage som et landemerke i Vika. Det vil være et av hovedstadens mest eksklusive kontorbygg.

I forbindelse med totalrehabiliteringen av DM10 vil det tidstypiske formspråket bevares. Både materialbruk og utforming ivaretas for å sikre bygningens særpreg. Bygget vil ha et helt likt uttrykk som det Dronning Mauds gate 11 allerede har fått, med sin moderne og tidsriktige glassfasade. Det vil etableres en spektakulær takterrasse, et inngangsparti med dobbel takhøyde. Personalrestauranten mellom de to byggene drives av De 3 Stuer, som er kjent for sunn, og eksklusiv mat laget fra bunnen av.  Det etableres egne dusj- og garderober, sykkelparkering og sykkelvask. Portalbyggene har et 3 etasjers p-anlegg i underetasjene som driftes av Europark, med ca 320 p-plasser (Vestre Vika P-hus).

Kontoretasjene strekker seg fra 2. etg til 10. etg, med en inntrukket 11. etasje med takterrasse. Balkonger i alle etasjene

Prosjektet

DATE

Q3, 2019

CLIENT

HENT AS

PROJECT TYPE

Commercial

Prosjekt Galleri

FÅ GRATIS BEFARING

Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg fortløpende.

FIRST NAME *
LAST NAME *
EMAIL ADDRESS *
PHONE NUMBER

SUBJECT

HOW CAN WE HELP?